Maler København

Maler København.

 

Leder du efter en maler i København Så ring på tlf: 2242 6919 eller brug kontaktformularen. 

 

Malerarbejde i København:

Vi har de bedste priser i København og omegn og det er med prisgaranti. Vi har 80% af vores kunder i København og har derfor også et værksted i København, så kan opfylde vores kunders behov ned til mindste detalje.

Vi laver alt fra trappeopgange til lejligheder, huse, gavle, vinduer inde og ude og mere til. Vi er eksperter indenfor kvalitets malerarbejde.

Når du har fået et tilbud fra Maler Møller, så står alle de behandlinger, vi laver i tilbuddet. På den måde er der ingen tvivl om, hvad du får udført.

 

Husk vi laver også gulvafslibning og lakerer gulve, så bare sig til, så sørger vi også for en god pris på din gulvopgave.

 

Tilbud, der er gratis og uforpligtende:

 

Det er også med en fast pris, der inkluderer alt i tilbuddet lige fra samtlige behandlinger til hvornår er vi færdige, parkering, materialer og moms. Kort sagt -  du ved hvad du får lavet og betaler for.

Ved godkendelse laver vi en ordre, som alle parter skriver under på, med alle relevante oplysninger.

 

Vi gør vores yderste for at få glade og meget tilfredse kunder hver gang.

Vi bruger kun materialer i bedste kvalitet og de produkter, der passer bedst til den pågældende opgave.

 

Ønsker du en snak, har du spørgsmål eller har du lyst til at se vores kvalitetsarbejde, så er du velkommen til at ringe på

tlf: 22426919 eller du kan kontakte os på mailadr: maler@malermoeller.dk. Vi besvarer alt, hvad du har på hjertet eller fortæller hvor vi går og arbejder, hvis du vil ud og se.

 

Se her hvis du skal have sat tapet op

 

Malermester Københahavn