Maler Amager så brug trygt Maler Møller

Maler Amager

 

Virksomheden ejes og drives af mig Nikolaj Møller. Jeg har over 17 års erfaring og er udlært maler. Jeg har startet Maler Møller fordi jeg vil levere kvalitet, og give folk et firma hvor man kan regne med at håndværkren møder op, og ringer hvis der er forhindringer.

 

Vi får i Maler Møller flere og flere glade og tilfredse kunder i, og omkring København vi har nu også kunder hver måned på Amager.

Vi bestræber os på at hver sag skal afleveres lige efter bogen, og at kunden er vel informeret om hvordan opgaven forløber undervejs. Men også inden ved at vi sender et tilbud somforklarer hvad man får for prisen.

 

Vi har en mindstepris på 2.500 da vi også skal dække ind at vi kommer i bil og skal hente materialer, så start prisen er 2.500 kr.

Men vi laver det meste af vores arbejde på det jeg kalder et fast tilbud. Jeg regner din opgave ud og efterfølgende får man et tilbud med alle de behandlinger, tørretider, materialer, tidsplan og en fast pris.

 

Jeg bruger meget tid på at vælge mine malersvende og lærlinge ud så mit team af ansatte kan levere en høj kvalitet og være stabile. Vi kan levere alt i malerarbejde.

Vores serviceniveau er i særklasse og vores måde at lave finish og levere er også i en klasse for sig selv.

 

Så søger de en malermester med ovenstående kvlifikationer, så er de velkommen til at ringe eller skrive til mig.

 

Husk Maer Møller også bruger http://www.malertilbud.dk/maler-moller-v-nikolaj-moller

 

Hilsen Nikolaj Møller.

 

Glæder mig til at hører om jeres opgave

 

.