Maler Slagelse

Står du og mangler en maler i Slagelse eller omegn ?

 

Søger du en dygtig maler i Slagelse og den bedste på Sjælland, så bliv bare her og find det du søger. Ring med det samme på tlf: 22246919 eller brug vores formular.

Hos Maler Møller kommer du i højsædet. Vi ved, hvad der skal til for at få tilfredse kunder. 

Vi samler på yderst tilfredse kunder, hver gang vi har en opgave.

 

Maler i Slagelse, der er bedst og billigst med prisgaranti på hele Sjælland - brug Maler Møller.

 

Udvælgelse af maler:

Husk at bruge den maler, der vækker størst tillid. Vi opfordrer alle kunder til at bruge tid til at få et besøg af den maler, de gerne vil bruge på deres opgave. 

Dette gør de fleste malere gratis og uforpligtende. Det gør vi naturligvis også hos Maler Møller. Vi leverer på mail et færdigt tilbud med en fast pris og med alle detaljer over, hvad du får for dine penge. Vi sætter sammen med kunden, en underskrift ved opstart af opgaven, så alt er som det skal være.

 

Melermesterens matreialer:

Hos Maler Møller bruger vi  kun miljøvenlige materialer. Vi udvælger ud fra opgaven, de bedste materialer til netop din opgave. 

Denne udvælgelsesproces har vi over 15 års erfaring med og kender alle kendte mærker i maling og bruger det bedste fra tre forskellige grossister. 

Den rigtige maling er med til at beskytte dine vægge, lofter, træværk etc. i lang tid i stedet for billig maling fra netto. De billige malinger skal også males på 4-5 gange typisk og de kan ikke holde sig pæne i lang tid.

Undgå fugtskader eller lignende. Få lavet arbejdet imens det er vedligeholdelse. Det er billigere at holde husets malerabejde ved lige end at vente på, at det skal have den helt store tur.

 

Bedømmelse af vores arbejde:

Vi har en del bedømmelser her på siden, som vi har fået af vores kunder på mail. 

Men vi opfordrer vores kunder til at bruge en løsning vi ikke selv styrer til bedømmelser, det synes vi er mest seriøst, så lav en udtalelse på detHitter.dk.

 

Maling af lejlighed, hus, udvendigt eller indvendigt, så brug en seriøs partner, der overholder alle aftaler.

 

Hilsen Nikolaj Møller Malermester.